Sign In

Όροι Χρήσης Επαγγελματιών

ΓΕΝΙΚΑ

Ο Ιστότοπος Weddingdeals.gr είναι ένας διαδικτυακός τόπος που έχει ενημερωτικό χαρακτήρα και προσφέρει υπηρεσίες πληροφόρησης για την οργάνωση του γάμου και των προβαλλόμενων σε αυτόν εταιρείες. Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών πού παρέχονται στον επισκέπτη ή χρήστη/αγοραστή, από τον ιστότοπο www.weddingdeals.gr ιδιοκτησίας της «SmartDigi E.E.» εφεξής «η εταιρεία», προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία σας με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου του συγκεκριμένου ιστότοπου. Συνεπώς, ο επισκέπτης ή χρήστης/αγοραστής οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του. Ο επισκέπτης/χρήστης/αγοραστής παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης του ιστότοπου www.weddingdeals.gr ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη, εκ μέρους του επισκέπτη/χρήστη, αποδοχή των όρων αυτών.

.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Σκοπός της εταιρείας μας είναι η κατά το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) δίνει τη δυνατότητα τόσο στους πελάτες μας όσο και σε όλους τους χρήστες του Internet, να ενημερωθούν άμεσα για τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία μας και οι πελάτες μας/διαφημιζόμενες εταιρείες (αγοραστές). Επίσης, οι πελάτες μας (αγοραστές) μπορούν να πραγματοποιήσουν τις ετήσιες συνδρομές τους ηλεκτρονικά.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και σήμα

Η επωνυμία Weddingdeals είναι καταχωρημένη ως εμπορικό σήμα στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης.

Όλος ο σχεδιασμός των ιστοσελίδων του ιστότοπου, το κείμενο, τα γραφικά, η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτού, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας μας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Ο Χρήστης/επισκέπτης/αγοραστής κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αντιγράφει, να αναπαράγει, να μεταπωλεί ή να εκμεταλλεύεται με οποιοδήποτε τρόπο μέρος ή σύνολο του περιεχομένου από τον ιστοχώρο www.weddingdeals.gr, αναγνωρίζοντας ότι η εταιρεία κατέχει αποκλειστικώς τα δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας του εν λόγω ιστότοπου.

Ο Χρήστης/Αγοραστής δίνει το δικαίωμα να κάνει χρήση των εταιρικών στοιχείων, εταιρικού Logo και φωτογραφιών, βίντεο, πακέτων προσφορών, συνδέσμων hyperlinks και να τα χρησιμοποιήσει όπως ο Χρήστης/Αγοραστής ορίζει για την επιτυχημένη διαφημιστική προώθηση, είτε μέσω του Ιnternet και ιστοχώρου  του www.weddingdeals.gr είτε μέσω των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. facebook, Instagram, Youtube, Printerest, κτλ.), ανάλογα με το πακέτο προβολής που  έχει επιλέξει. Χρήστης/Αγοραστής έχοντας στη διάθεση της τους προσωπικούς κωδικούς λογαριασμούς για τον ιστοχώρο www.weddingdeals.gr μπορεί να ενημερώσει και να τροποποιήσει το περιεχόμενο το λογαριασμού του όπως επιθυμεί, βάσει των δυνατοτήτων προβολής και προώθησης  που του δίνονται, τις οποίες εξέτασε και τις βρήκε της απολύτου αρεσκείας της.

Ο Χρήστης/Αγοραστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο του διαφημιστικού υλικού, εταιρικών κειμένων, logo, εικόνες, βίντεο, πακέτων προσφοράς, συνδέσμων hyperlinks και όλου του διαφημιζόμενου υλικού το οποίο προβάλλονται μέσω του λογαριασμού του. Η εταιρεία δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο αυτό ούτε υποχρεούται να ερευνήσει τη νομιμότητα του διαφημιστικού υλικού, οποιωνδήποτε παραλείψεων, λαθών, ή ψευδών και παραπλανητικών στοιχείων που ενδέχεται να υπάρχουν και την αποκλειστική ευθύνη έναντι τρίτων φέρει ο Χρήστης/Αγοραστής.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Μπορείτε να δείτε πώς χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας στην Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Πολιτική απορρήτου). Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών που παρέχονται στον επισκέπτη/χρήστη από τον ιστότοπο www.weddingdeals.gr προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία τους με τους όρους που αναγράφονται σε αυτήν.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας μας και να πραγματοποιηθούν παραγγελίες των υπηρεσιών της, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών στοιχείων του πελάτη. Κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας, θα ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση εταιρείας, η διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας (σε περίπτωση που είναι διαφορετική από την διεύθυνση εταιρείας), τα στοιχεία τιμολόγησης (σε περίπτωση που έχει επιλεγεί πληρωμή με τιμολόγιο), ο αριθμός ενός τηλεφώνου επικοινωνίας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail) και σε περιπτώσεις που η πληρωμή πραγματοποιείται μέσω πιστωτικής κάρτας, ο αριθμός, η ημερομηνία λήξης της κάρτας και ο τριψήφιος κωδικός ασφαλείας.

ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Η εταιρεία δεν έχει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, παραλείψεις ή σεβασμό των πνευματικών δικαιωμάτων του περιεχομένου που δημοσιεύεται ή παραδίδεται στην εταιρεία από τις προβαλλόμενες διαφημιζόμενες εταιρείες  ή τρίτους.

Οι πληροφορίες και το προωθητικό υλικό που αναρτάται στα εταιρικά προφίλ των διαφημιζόμενων εταιρειών/αγοραστών, αναρτάται χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου της ορθότητας, της ακρίβειας ή των πνευματικών δικαιωμάτων αυτών. Η εταιρεία αποποιείται κάθε ευθύνη που αφορά την ορθότητα, την ακρίβεια των πληροφοριών αυτών και των πνευματικών δικαιωμάτων, και διαγράφει κάθε πληροφορία που δεν κρίνεται ακριβής ή πληροφορία που προσβάλει κάποιον και τα δικαιώματα αυτού.

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ/ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ;

Τα δεδομένα αυτά τα επεξεργάζεται η εταιρεία τηρώντας την εφαρμογή της Οδηγίας της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων του 1995 (DPD), καθώς επίσης και του Κανονισμού για την γενική προστασία δεδομένων της ΕΕ (GDPR) με εφαρμογή από τις 25 Μαΐου 2018. Για περισσότερες λεπτομέρειες σας παραπέμπουμε στην Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Πολιτική απορρήτου) του παρόντος ιστότοπουΤα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται σε αποθηκευτικά μέσα της εταιρείας κατά τη διάρκεια της συναλλαγής.Η εταιρεία μας κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με

 1. την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας
 2. για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση
 3. για νέα ή εναλλακτικά προϊόντα που προσφέρονται από την εταιρεία μας
 4. ειδικές προσφορές και νέα του site μας

Η εκ μέρους σας καταχώριση των προσωπικών σας δεδομένων, σημαίνει ότι συναινείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από την εταιρεία μας για τους λόγους που αναφέρονται στην Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Πολιτική απορρήτου)

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση διαδικτυακών τόπων (websites) στους διαδικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των διαδικτυακών χρηστών και των διαδικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη (client) και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

Επιπλέον, προσωπική ασφάλεια αποτελεί το password που δίνετε όταν γίνεστε μέλος του ιστότοπου www.weddingdeals.gr.Για να παρουσιάσουμε οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο θα πρέπει πρώτα να δοθεί το όνομα του χρήστη και το password. Για αυτό το λόγο, πρέπει να φυλάτε καλά αυτά τα στοιχεία για να μην κινδυνεύσουν να πέσουν σε χέρια τρίτων. Επίσης σας συμβουλεύουμε να δημιουργείτε password χρησιμοποιώντας σύμβολα μαζί με αλφαριθμητικούς χαρακτήρες.Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται σε αποθηκευτικά μέσα της εταιρείας κατά τη διάρκεια της συναλλαγής. Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.weddingdeals.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Nexi eCommerce” και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer –SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΑ ΕΙΔΗ – ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ – ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Οι διαθέσιμες προς πώληση υπηρεσίες, τα χαρακτηριστικά τους, οι τιμές και η διάρκεια διαφημιστικής προώθησης, βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.weddingdeals.gr και είναι προσβάσιμα σε όλους. Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το εκάστοτε προϊόν/υπηρεσία κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του προϊόντος.Η εταιρεία μας εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών σχετικά με τις υπηρεσίες, δε φέρει όμως καμία ευθύνη σε περίπτωση τεχνικών θεμάτων.Η εταιρεία μας καταβάλλει καθημερινά όλες τις δυνατές προσπάθειες έτσι ώστε να παρέχει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για το εκάστοτε προϊόν (τεχνικά χαρακτηριστικά, τιμές, κτλ.). Ωστόσο, προκειμένου να περιοριστούν τυχόν λάθη, θα σας συνιστούσαμε πριν την οποιαδήποτε ολοκλήρωση αγοράς σας, να επικοινωνείτε μαζί μας σε περιπτώσεις που οι τιμές ή οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό του προϊόντος/υπηρεσίας είναι πέραν των συνηθισμένων και λογικών.Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα σε κάθε προϊόν, υπάρχει η τιμή στην οποία συμπεριλαμβάνεται ο εκάστοτε ισχύον ΦΠΑ. Σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ και εφόσον η αγορά σας γίνει με τιμολόγιο, οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο ΦΠΑ.Η εταιρείας μας επιφυλάσσεται του δικαιώματός της, να αναπροσαρμόζει τις τιμές του ηλεκτρονικού της καταστήματος, χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Η διάρκεια του παρόντος συμφωνείται ότι θα είναι ορισμένου χρόνου, αρχόμενη από την υπογραφή του παρόντος και λήγει μετά από 1 ημερολογιακό έτος + 1 μήνα (όπως ορίζεται στο προϊόν/υπηρεσία

Mετά το πέρας της διάρκειας ισχύος του παρόντος, η προβολή της διαφημιζόμενης εταιρείας/αγοραστής παύει αυτομάτως να υφίσταται. Σε περίπτωση που η διαφημιζόμενη εταιρεία/αγοραστής επιθυμεί να επεκτείνει τη διάρκεια προβολής της, θα πρέπει να αποπληρωθεί η συμφωνηθείσα αμοιβή για το νέο πακέτο προβολής της. Στην περίπτωση αυτή, οι όροι του συμβολαίου εξακολουθούν να ισχύουν αναλόγως του πακέτου προβολής που έχει επιλεχθεί και της διάρκειας αυτού (σύμφωνα με τον ανανεωμένο τιμοκατάλογο).

Η Συναλλαγή με την Weddingdeals προϋποθέτει την πλήρη αποδοχή των όρων χρήσης του ιστότοπου και σε περίπτωση παραβίασης αυτών ή μέρος αυτών, η εταιρεία έχει το δικαίωμα να αποκλείσει την διαφημιζόμενη εταιρεία/αγοραστή από τις υπηρεσίες της.

Σε περίπτωση που η διαφημιζόμενη εταιρεία/αγοραστής επιθυμεί να διακόψει την προβολή της στον ιστότοπο www.weddingdeals.gr πριν από την διάρκεια προβολής που συμφωνήθηκε και ορίστηκε πριν την αγορά, μπορεί να το πράξει οποιαδήποτε στιγμή η ίδια το επιθυμεί, καθώς έχει και στη διάθεση της τους προσωπικούς κωδικούς του λογαριασμού της στην weddingdeals.

Για τις παραπάνω περιπτώσεις που περιγράφονται, η εταιρεία σε καμία περίπτωση δεν υποχρεούται να επιστρέψει την αμοιβή ή μέρους του ποσού αυτού.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Οι παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.weddingdeals.gr αποτελούν συνάψεις σύμβασης πωλήσεως εξ αποστάσεως, οι οποίες διέπονται από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994 (όπως αυτός ισχύει σήμερα) και των τροποποιήσεων που αναφέρονται στο ΠΔ 131/2003 (ΦΕΚ Α’ 116/16.05.2003) και την Απόφαση 31619 ΦΕΚ 969/22.3.2017 καθώς και της προσαρμογής της Ελληνικής νομοθεσίας προς την Οδηγία 2011/83/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2011, σχετικά με τα δικαιώματα των καταναλωτών, τη τροποποίηση της οδηγίας 93/13/ΕΟΚ του Συμβουλίου και της οδηγίας 1999/44/ ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου και τη κατάργηση της οδηγίας 85/577/ΕΟΚ του Συμβουλίου και της οδηγίας 97/7/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, η οποία δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με αριθμό L 304 της 22.11.2011 όπως αυτή τέθηκε σε ισχύ από την 13/06/2014.

Ο χρήστης έχει δικαίωμα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, εφόσον είναι δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τις διατάξεις του Ελληνικού Αστικού Κώδικα (εφόσον έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος ηλικίας και δε τελεί σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Παραγγελίες μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν από νομίμους εκπροσώπους νομικών προσώπων. Η εταιρεία μας, επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αξιώσει την επιστροφή από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελιών που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Για την πραγματοποίηση της παραγγελίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα απαιτούνται:

 1. Η συμπλήρωση της ειδικής φόρμας με τα απαραίτητα στοιχεία για τη σύναψη της σύμβασης πώλησης.
 2. Η ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της σύμβασης πώλησης και των όρων χρήσης, ιδίως τη συλλογή και όπου απαιτείται τη χρήση προσωπικών δεδομένων.

Σε όλες τις σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος www.weddingdeals.gr και δίπλα σε κάθε διαθέσιμο προς αγορά προϊόν, υπάρχει το πλήκτρο προσθήκης στο καλάθι αγορών. Πλοηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και προσθέστε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε να αγοράσετε.Για να συνεχίσετε τις αγορές σας επιλέξτε από τις κεντρικές κατηγορίες, αυτή που περιέχει το επόμενο είδος που ψάχνετε και προσθέστε το επίσης στο καλάθι σας. Όταν ολοκληρώσετε τη διαδικασία προσθήκης προϊόντων πατήστε το πλήκτρο «Προχωρήστε στο ταμείο». Για να μπορέσετε να παραγγείλετε δεν είναι απαραίτητο να είστε μέλος του ηλεκτρονικού καταστήματος www.weddingdeals.gr, θα σας συμβουλεύαμε όμως να γίνετε μέλος του, καθώς θα είναι πολύ πιο εύκολη η όλη διαδικασία σε οποιαδήποτε μελλοντική χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Συμπληρώστε στην φόρμα το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας και επιλέξτε «ΣΥΝΔΕΣΗ» στο χώρο μελών.Αν δεν είστε μέλος πατήστε το πλήκτρο δημιουργίας νέου λογαριασμού και συμπληρώστε στην φόρμα εγγραφής νέου μέλους έναν ενεργό e-mail λογαριασμό. Το e-mail που θα δηλώσετε πρέπει να υπάρχει διότι η επικοινωνία μας θα γίνεται και μέσω του e-mail που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας. Ακόμα και στη περίπτωση που δε γίνετε μέλος θα σας ζητηθούν προσωπικά στοιχεία όπως: διεύθυνση τιμολόγησης και αποστολής παραγγελίας, e-mail, τηλέφωνο επικοινωνίας, στοιχεία απαραίτητα για τη σύναψη και ολοκλήρωση της σύμβασης μεταξύ των δύο μερών.

Διαδικασία Παραγγελίας

Η παραγγελία ολοκληρώνεται σε 5 βήματα:

 1. Ταυτοποίηση (Δυνατότητα σύνδεσης, εγγραφής ή συνέχιση ως επισκέπτης)
 2. Διεύθυνση χρέωσης και αποστολής
 3. Επιλογή τρόπου αποστολής
 4. Επιλογή τρόπου πληρωμής
 5. Επιβεβαίωση και καταχώρηση της παραγγελίας

Σε περίπτωση που προκύψει κάποια εκκρεμότητα στην παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα στοιχεία που μας έχετε δηλώσει.Σε περίπτωση που δε λάβετε σχετικό e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας ή ειδοποίησή μας μέσω τηλεφώνου, αποτελεί υποχρέωσή σας να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση, καθώς πιθανά υπάρχει πρόβλημα με τα στοιχεία επικοινωνίας που έχετε δηλώσει. Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που έχετε καταχωρήσει λανθασμένα τα στοιχεία επικοινωνίας σας με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η επικοινωνία μαζί σας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι τρόποι πληρωμής αναφέρονται ρητά στην σελίδα ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

ΑΛΛΑΓΕΣ / ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Οι όροι και οι προϋποθέσεις που περιγράφονται σε αυτή την πολιτική ισχύουν για όλα τις υπηρεσίες που αγοράζονται στην Ελλάδα μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.weddingdeals.gr.

Ακύρωση παραγγελίας

Όταν κάνετε την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.weddingdeals.gr, έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέσα στην ίδια ημέρα που κάνατε την παραγγελία.Για τυχόν ακύρωσης της παραγγελίας μπορείτε να μας στέλνετε το αίτημά σας γραπτώς με e-mail στο info@weddingdeals.gr. Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας συμβουλευόμενοι τα στοιχεία επικοινωνίας του site μας. Σε περίπτωση που δεν ζητηθεί γραπτώς εντός 15 ημερών η υπαναχώρηση, η ακύρωση της παραγγελίας, τότε η εταιρεία μας δύναται να μην αποδεχτεί την επιστροφή.. Σε κάθε περίπτωση το ανώτατο χρονικό περιθώριο ακύρωσης ή αλλαγής δεν δύναται να παραταθεί πέραν των δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας.Εκτός των δικαιωμάτων που παρέχονται με την πολιτική ακύρωσης και αλλαγής, αναγνωρίζονται σε κάθε περίπτωση όλα τα δικαιώματα που ισχύουν για τους καταναλωτές από τις υπάρχουσες διατάξεις και τους νόμους σχετικά με τη σύμβαση πώλησης, καθώς και οποιοδήποτε δικαίωμα προκύπτει σε σχέση με τους όρους υπηρεσιών.

Επιστροφή αντίτιμου αξίας υπηρεσιών

Εφόσον πληροίτε τις προϋποθέσεις επιστροφής, θα σας επιστρέψουμε το ποσό που αναλογεί στην αξία των υπηρεσιών που επιστρέφετε με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήσατε την αρχική συναλλαγή εκτός αν επιθυμείτε άλλο τρόπο επιστροφής για τον οποίο θα πρέπει να μας ενημερώσετε γραπτώς.Η επιστροφή του αντίτιμου των επιστρεφόμενων προϊόντων θα πραγματοποιείται το συντομότερο δυνατό. Σε κάθε περίπτωση, θα πραγματοποιείται αφού μας ενημερώσετε γραπτώς για το αίτημα ακύρωσης ή αλλαγής της παραγγελίας και εμείς δεχτούμε την επιστροφή τους καθώς και εφόσον τα προϊόντα έχουν παραδοθεί στη συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφοράς/courier.Εξαιρέσεις από το δικαίωμα υπαναχώρησηςΤο δικαίωμα υπαναχώρησης δεν ισχύει όσον αφορά στις ακόλουθες περιπτώσεις:

την παροχή υπηρεσιών που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχετε θέσει εσείς ως καταναλωτής, διαφημιστής και έχετε αποστείλει το προωθητικό υλικό και συνεπώς έχει δημιουργήθει το εταιρικό σας προφίλ με βάση τις εξατομικευμένες προωθητικές ενέργειες.

ΔΙΑΦΟΡΑ

Η εταιρεία δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημιά τυχόν προκληθεί μέσω του ιστοχώρου www.weddingdeals.grσε λογισμικό ή ηλεκτρονική συσκευή (πχ. από ιούς) και δεν εγγυάται τη συνεχή και ασφαλή πρόσβαση στις υπηρεσίες της μέσω του Ιστοχώρου της, καθώς εξωτερικοί παράγοντες που μπορεί να μην δύναται να ελεγχθούν να επηρεάσουν τη λειτουργία της. Η εταιρεία στο πλαίσιο καλής Πίστης, θα φροντίσει να αποκαταστήσει την ομαλή λειτουργία του ιστοχώρου το συντομότερο δυνατόν.

Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής της υπαιτιότητας και θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.

Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για τις δεσμεύσεις των διαφημιζόμενων εταιρειών/αγοραστών/χρήστων έναντι των τρίτων και αντιστρόφως, ούτε βεβαίως για οποιεσδήποτε ενέργειες ή παραλείψεις αυτών. Η εταιρεία δεν έρχεται σε επικοινωνία με τα μελλόνυμφα ζευγάρια, παρά μόνον η διαφημιζόμενη εταιρεία/αγοραστής/χρήστης που παρέχει τις υπηρεσίες ως προς αυτά και δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση διαφωνίας μεταξύ αυτών.

Με το παρών ο επισκέπτης/χρήστης/αγοραστής/διαφημιζόμενη εταιρεία αποδέχεται τους Όρους Χρήσης και η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί  το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες του ιστοχώρου www.weddingdeals.gr , καθώς και τους όρους χρήσης αυτού, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, με δημοσίευση της καινούριας έκδοσης.

Μετά την οποιαδήποτε αλλαγή στους Όρους Χρήσης, η εξακολούθηση της χρήσης και προβολής μέσω του ιστοχώρου www.weddingdeals.gr σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων αυτών από τον επισκέπτη/χρήστη/αγοραστή/διαφημιζόμενη εταιρεία

Η Αποδοχή των όρων χρήσης, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει οποιαδήποτε μορφή σχέσης (συν)εργασίας ή συνεταιρισμού με τον επισκέπτη/χρήστη/αγοραστή/διαφημιζόμενη εταιρεία.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία με την ΚΥΑ 70330/2015 και την Απόφαση 31619 ΦΕΚ 969/22.3.2017 (άρθρο 8) προβλέπεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Alternative Dispute Resolution στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο Πελάτης έχει πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα και διαμένει στην ΕΕ μπορεί να χρησιμοποιήσει τον ιστότοπο

 https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/?event=main.home.show για εξωδικαστική διευθέτηση της διαφοράς.