Sign In

Όροι Χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ

Τελευταία ενημέρωση: 01/11/2022

Εισαγωγή

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας!

Η ιστοσελίδα μας weddingdeals.gr (εφεξής η «ιστοσελίδα» ή ο «ιστότοπος») δημιουργήθηκε και τελεί υπό τη διαχείριση της εταιρείας «SMARTDIGI Ε.Ε.» [Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 165012603000], οδός Αιγαίου 135, Νέα Σμύρνη, Αττική (εφεξής η «WEDDING DEALS» ή «εμείς» ή η «Εταιρεία») και συνιστά ένα διαδικτυακό τόπο που παρέχει υπηρεσίες διαφήμισης, προβολής και πληροφόρησης σχετικά με υπηρεσίες και προσφορές που αφορούν την οργάνωση του γάμου, απευθυνόμενη τόσο στους ενδιαφερόμενους χρήστες αυτών των υπηρεσιών όσο και στους αντίστοιχους επαγγελματίες που επιθυμούν να προβληθούν.

Πριν από την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε όπως διαβάσετε προσεκτικά την παρούσα σελίδα, η οποία περιέχει δεσμευτικούς όρους και προϋποθέσεις (εφεξής οι «Όροι») για τη χρήση αυτής. Με την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας ή τη χρήση οποιουδήποτε περιεχομένου της, συμφωνείτε ανεπιφύλακτα να τηρείτε και να δεσμεύεστε από τους παρόντες Όρους. Κάθε νέα λειτουργία ή εργαλείο που προστίθενται στην ιστοσελίδα θα υπάγεται επίσης στους παρόντες Όρους. Οι παρόντες Όροι έχουν εφαρμογή σε όλους τους χρήστες της ιστοσελίδας, όπως ενδεικτικά, επισκέπτες, εμπόρους, επαγγελματίες, παρόχους υπηρεσιών, καταναλωτές ή/και παρόχους περιεχομένου της ιστοσελίδας.

Ανήλικοι

Τυχόν υπηρεσίες της ιστοσελίδας που, σύμφωνα με το νόμο, απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες, δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται από ανήλικους χρήστες. Αν ανήλικοι αυτοβούλως επισκεφθούν την ιστοσελίδα ή/και ιστοσελίδες τρίτων στις οποίες αυτή παραπέμπει και κάνουν χρήση υπηρεσιών οι οποίες είναι δυνατόν να θεωρηθούν ακατάλληλες ή επιβλαβείς για αυτούς, η Εταιρεία δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για αυτό.

Είσοδος στην ιστοσελίδα

Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας, σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε τον τρόπο που επιθυμείτε να περιηγηθείτε σε αυτήν. Συγκεκριμένα, μπορείτε να επιλέξετε να εισέλθετε ως επισκέπτης ή εγγεγραμμένος χρήστης. Στη δεύτερη περίπτωση, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας υποβάλλοντας τα απολύτως απαραίτητα προσωπικά σας στοιχεία που θα σας ζητηθούν. Αν επιλέξετε να εισέλθετε ως επισκέπτης δεν απαιτείται καμία περαιτέρω ενέργεια από μέρους σας.

 

 

Παρεχόμενες υπηρεσίες

Η WEDDING DEALS σας παρέχει τη δυνατότητα να αναζητήσετε ανάμεσα σε μια ποικιλία επαγγελματιών διαφορετικών ιδιοτήτων που σχετίζονται τόσο με την προετοιμασία όσο και με την οργάνωση της ημέρας του γάμου σας, όπως ενδεικτικά κοσμηματοπωλεία, καταστήματα νυφικών και αξεσουάρ γάμου, αίθουσες/κτήματα, φωτογράφοι, DJs, υπηρεσίες catering κ.α. και να επιλέξετε εκείνον που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σας.

Επιπρόσθετα, για ορισμένες από τις ανωτέρω κατηγορίες επαγγελματιών και προς καλύτερη εξυπηρέτησή σας, η WEDDING DEALS σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από την ιστοσελίδα μας την επιθυμητή για εσάς ημερομηνία, βάσει της διαθεσιμότητας που υπάρχει. Παρακαλούμε σημειώστε ότι η ανωτέρω εκ μέρους σας επιλογή αποτελεί απλώς εκδήλωση ενδιαφέροντος και σε καμία περίπτωση δεν συνιστά συμφωνία και δεν επιβάλλει καμία δέσμευση σε εμάς ή/και στον επαγγελματία σχετικά με τη διαθεσιμότητα της συγκεκριμένης ημερομηνίας. Σε περίπτωση που κάνετε χρήση αυτής της υπηρεσίας, θα ενημερώσουμε αυτόματα σχετικά με την επιλογή σας τον επαγγελματία, ο οποίος και θα επικοινωνήσει μαζί σας για την επιβεβαίωση της διαθεσιμότητάς του και για περαιτέρω πληροφορίες, πριν από τη σύναψη οποιασδήποτε τελικής συμφωνίας μαζί σας.

Περιορισμός ευθύνης

Κατανοείτε και αποδέχεστε ότι η ιστοσελίδα μας λειτουργεί μόνο ως διαφημιστική πλατφόρμα, που επιτρέπει στους χρήστες της να έχουν εύκολη πρόσβαση σε προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν την οργάνωση του γάμου τους. Ο χρήστης και ο προβαλλόμενος στον ιστότοπό μας επαγγελματίας τον οποίο έχει επιλέξει είναι ελεύθεροι να διαπραγματευτούν τους όρους που θα διέπουν την μεταξύ τους συμφωνία και κάθε τέτοια διαπραγμάτευση λαμβάνει χώρα εκτός του ιστοτόπου και χωρίς καμία ανάμειξη της Εταιρείας.

Επομένως, αναγνωρίζετε ότι οποιαδήποτε σχετική συμφωνία δεν δεσμεύει με οποιοδήποτε τρόπο την Εταιρεία μας, η οποία σε καμία περίπτωση δεν προτείνει, συμβουλεύει, μεσολαβεί και δεν καθίσταται συμβαλλόμενο μέρος ούτε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αξιώσεις εξαιτίας οποιασδήποτε διαφοράς, πράξης ή παράλειψης σε σχέση με την σύναψη, την εγκυρότητα ή την εκτέλεση οποιασδήποτε συμφωνίας που σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με με την παροχή προϊόντων ή υπηρεσιών από τους προβαλλόμενους στον ιστότοπό μας επαγγελματίες.

Επιπρόσθετα, παρότι καταβάλλουμε κάθε εύλογη προσπάθεια, σύμφωνα και με τα οριζόμενα στη σχετική νομοθεσία, ώστε να εγγυηθούμε την ποιότητα, πληρότητα και ακρίβεια των πληροφοριών αναφορικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προβάλλονται στον ιστότοπό μας, συμπεριλαμβανομένου τυχόν φωτογραφικού υλικού ή/και ενδεικτικών τιμών, κατανοείτε και αποδέχεστε ότι αυτό δεν καθίσταται πάντοτε δυνατόν.

Η Εταιρεία μας δεν είναι υποχρεωμένη – στο μέτρο που ορίζεται από το νόμο – να διερευνήσει την πληρότητα, καταλληλότητα και εγγυρότητα του διαφημιζόμενου υλικού και δεν εγγυάται την απουσία τυχόν παραλείψεων, ψευδών ή/και παραπλανητικών στοιχείων εκ μέρους των προβαλλόμενων επαγγελματιών. Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε ευθύνη σχετικά με το προβαλλόμενο στον ιστότοπό μας διαφημιστικό υλικό βαρύνει αποκλειστικά τον προβαλλόμενο επαγγελματία ή/και τους δημιουργούς του εν λόγω υλικού.

Σε καμία περίπτωση η διαφήμιση ενός επαγγελματία στην ιστοσελίδα μας και η προβολή του σχετικού διαφημιστικού υλικού δεν συνιστά προτροπή, συμβουλή ή μεσολάβηση εκ μέρους της Εταιρείας μας προς τους χρήστες, η οποίοι ενεργούν πάντοτε με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία. Σε κάθε περίπτωση και πριν την ολοκλήρωση οποιασδήποτε συμφωνίας με κάποιον επαγγελματία που εντοπίσατε στον ιστότοπό μας, σας ενθαρρύνουμε να ζητήσετε από αυτόν κάθε πληροφορία που σας ενδιαφέρει και η οποία θα σας εξασφαλίσει μια ενημερωμένη απόφαση αγοράς.

Διανοητική ιδιοκτησία

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων των διακριτικών τίτλων, διακριτικών γνωρισμάτων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κ.λ.π. αποτελούν διανοητική ιδιοκτησία της WEDDING DEALS, ή διανοητική ιδιοκτησία τρίτων μερών, για την οποία η Εταιρεία μας έχει λάβει άδεια χρήσης για τις δικές της αποκλειστικά ανάγκες και για τη λειτουργία και οργάνωση της ιστοσελίδας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των σχετικών διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται ρητώς η, εν όλω ή εν μέρει, αντιγραφή, διανομή, αποθήκευση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, μεταφορά, μεταποίηση, τροποποίηση και κάθε συναφής ενέργεια πάνω στα ανωτέρω προστατευόμενα αντικείμενα διανοητικής ιδιοκτησίας, για οποιοδήποτε σκοπό, χωρίς την προηγούμενη παροχή έγγραφης άδειας εκ μέρους μας. Τυχόν αντίθετες με την ανωτέρω απαγόρευση ενέργειες αποτελούν προσβολή των σχετικών δικαιωμάτων διανοητικής ιδιοκτησίας, η οποία επιφέρει τις προβλεπόμενες έννομες συνέπειες. Σε καμία περίπτωση η εμφάνιση και έκθεση των ανωτέρω στοιχείων στην ιστοσελίδα δεν θα πρέπει να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης τους.

Λειτουργία ιστοσελίδας

Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία του χρήστη που επισκέπτεται τον ιστότοπό μας. Ωστόσο, λόγω της φύσης του διαδικτύου, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ή να εξασφαλίσουμε ότι η χρήση της ιστοσελίδας θα είναι αδιάλειπτη, ασφαλής ή χωρίς σφάλματα.

Η Εταιρεία μας δεν ευθύνεται στην περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, διακοπεί η λειτουργία της ιστοσελίδας ή καταστεί δυσχερής ή/και αδύνατη η πρόσβαση σε αυτήν ή σε περίπτωση που, παρά τα τηρούμενα μέτρα ασφαλείας, εντοπιστούν «ιοί» ή άλλο επιβλαβές λογισμικό και μεταδοθούν στα τερματικά των χρηστών/επισκεπτών, ή αν τρίτα, μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα παρέμβουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο στο περιεχόμενο και στη λειτουργία της ιστοσελίδας, καθιστώντας δυσχερή τη χρήση της ή προκαλώντας προβλήματα στην ορθή λειτουργία αυτής ή υποκλέπτοντας στοιχεία που αφορούν προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών ή/και των εγγεγραμμένων χρηστών.

Στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται σύμφωνα με το εφαρμοστέο δίκαιο, η WEDDING DEALS αποποιείται κάθε ευθύνη απέναντι σε εσάς και κάθε άλλο πρόσωπο σχετικά με το περιεχόμενο, τη χρήση και τη λειτουργία της ιστοσελίδας, εξ επόψεως αδικοπραξίας, σύμβασης, εγγύησης, ευθύνης ή αμέλειας και σχετικά με κάθε άμεση, έμμεση, επακόλουθη, παρεπόμενη, ειδική ή ποινική ζημία, ακόμη και στην περίπτωση που είχε ενημερωθεί, γνώριζε ή όφειλε να γνωρίζει την πιθανότητα τέτοιας ζημίας.

Παραπομπές σε τρίτους ιστοτόπους

Η ιστοσελίδα εμπεριέχει αναφορές ή/και παραπομπές σε διαδικτυακούς τόπους ή/και μέσα κοινωνικής δικτύωσης τρίτων, όπως μεταξύ άλλων των επαγγελματιών και παρόχων υπηρεσιών οργάνωσης γάμου που προβάλλονται στον ιστότοπό μας.

Η Εταιρεία μας δεν είναι σε θέση να ελέγχει, δεν αποδέχεται, δεν υιοθετεί και ουδεμία ευθύνη φέρει για το περιεχόμενο, τη λειτουργία και την ασφάλεια αυτών των ιστοτόπων/μέσων. Η επίσκεψη του χρήστη στους ανωτέρω ιστοτόπους/μέσα γίνεται με αποκλειστικά δική του ευθύνη.

Αποζημίωση

Συμφωνείτε να αποζημιώσετε, υπερασπιστείτε και αποκαταταστήσετε κάθε ζημία της WEDDING DEALS, ως και κάθε μητρικής ή θυγατρικής μας εταιρείας, στελεχών, διευθυντών, υπαλλήλων ή/και συνεργατών μας, έναντι οποιασδήποτε αξίωσης ή απαίτησης, συμπεριλαμβανομένων των εύλογων αμοιβών δικηγόρων, που υποβάλλεται από οποιοδήποτε τρίτο μέρος, εξαιτίας ή εξ αφορμής της εκ μέρους σας παραβίασης των παρόντων Όρων ή των όρων στους οποίους αυτοί παραπέμπουν, ή της χρήσης της ιστοσελίδας για οποιοδήποτε παράνομο σκοπό ή της παραβίασης οποιουδήποτε νόμου ή δικαιωμάτων τρίτου.

Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

Η WEDDING DEALS είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που τυχόν παρέχετε στην ιστοσελίδα μας και δεσμεύεται από τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων 2016/679/ΕΕ και τους αντίστοιχους εθνικούς νόμους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων στην Ελλάδα. Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα που μας παρέχετε μόνο στο βαθμό που αυτό είναι απαραίτητο για την τυχόν εγγραφή σας στην ιστοσελίδα και την παροχή των υπηρεσιών μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλούμε όπως διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Μερική ακυρότητα

Σε περίπτωση που οποιαδήποτε διάταξη των παρόντων Όρων κριθεί παράνομη, άκυρη ή ανεφάρμοστη, η διάταξη αυτή θα είναι εκτελεστή στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, και το μη έγκυρο τμήμα αυτής θα θεωρείται ότι δεν συνιστά μέρος των παρόντων Όρων. Ο χαρακτηρισμός αυτός δεν θα επηρεάσει την εγκυρότητα και την εκτελεστότητα των υπόλοιπων διατάξεων του παρόντος.

Εφαρμοστέο δίκαιο και επίλυση διαφορών

Οι παρόντες Όροι διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδας. Κατά τόπον αρμόδια δικαστήρια για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς προκύψει ανάμεσα σε εσάς και στην εταιρεία μας ορίζονται τα καθ’ ύλην αρμόδια Δικαστήρια Αθηνών.

Τροποποίηση Όρων

Διατηρούμε το αποκλειστικό δικαίωμα να τροποποιούμε ή να ανανεώνουμε τους παρόντες Όρους, οποτεδήποτε το κρίνουμε αναγκαίο. Η πιο πρόσφατη έκδοση των Όρων είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη σε αυτή τη σελίδα. Σας καλούμε να επισκέπτεστε περιοδικά την παρούσα σελίδα προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές οι τροποποιήσεις. Η συνεχής χρήση ή πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας μετά την πραγματοποίηση οποιωνδήποτε αλλαγών στους παρόντες Όρους συνιστά αποδοχή αυτών των αλλαγών εκ μέρους σας.

 

link